Редактор: Виолета Николаеваe-mail: ГЕРБ управлява на инат и с голяма омраза -

...
 Редактор: Виолета Николаеваe-mail: ГЕРБ управлява на инат и с голяма омраза -
Коментари Харесай

Доц. Иво Инджов: ГЕРБ управлява с голяма омраза, а може и да се замитат следи в момента

 

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" ГЕРБ ръководи напук и с огромна ненавист " - това свое изказване изясни във вечерното шоу на Слави Трифонов политологът доцент Иво Инджов.

" Повече от 80 дни следя митингите и виждам, че тази власт, която беше тръгнала да подава оставка, в този момент се е вкопчила и ръководи напук. Прозирам зависимости в това държание. Сегашното държание разрешава хипотези, клюки. Тази власт не може да генерира доверие.

Прозирам някакви зависимости зад това държание. Омразата е ясна: Караянчева, Борисов, Сачева квалифицират по избран метод протестиращите. 
Дори да споделят, че някой ги поддържа, това може да заблуди единствено лековерните последователи на ръководещите и хора, които не наблюдават задълбочено процесите. Да ГЕРБ към момента води минимално, само че ГЕРБ се е сринал и в случай че продължи да ръководи още 6 месеца, може да стигне и под 10%. 

Последиците от коронакризата ще дойдат в средата на другата година. Не се знае какви ще са схемите. Може да има боязън, да се замитат следи сега. 

Ако стартира следствие на това ръководство, ще стане ясно. 

Очевидно Борисов са го предиздвикали да премисли, той беше на крачка от оставката. Ако сегашната съпротива завоюва, тя няма да може да ръководи в тройна или четворна коалиция. ", показа разсъжденията си политологът.  

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР